Poprad v piatok proti Skalici už aj s Bartečkom, Nagy zatiaľ otázny

16.09.2010 Poprad

Poprad 15. septembra (TASR) - Extraligový klub HK Poprad získal počas tohto týždňa dve výrazné posily do ofenzívy. Od štvrtka sa s klubom pripravuje dvojica slovenských hokejistov so skúsenosťami z NHL Ľuboš Bartečko a ...
Obaja hráči by mali posilniť hlavne útočnú fázu "kamzíkov", ktorí sa v najvyššej súťaži strelecky trápia a v posledných troch zápasoch extraligy neskórovali. Tridsaťštyriročný Bartečko, ktorý odohral uplynulú sezónu vo švajčiarskom Berne a švédskom Färjestade, sa s klubom dohodol už dávnejšie a predstaviť by sa mal už v najbližšom zápase so Skalicou.

Štart Nagyho, majstra sveta z roku 2002, je však zatiaľ otázny. "Angažmán Nagya v Poprade je zatiaľ v štádiu riešenia, " vyhlásil pre oficiálnu klubovú stránku riaditeľ HK Poprad Tibor Turan. Tridsaťjedenročný Nagy pôsobil v uplynulých dvoch sezónach v ruskej KHL v drese Severstaľu Čerepovec. Pred novou sezónou sa však s tímom nedohodol a tak zakotvil v prvoligovom Prešov, za ktorý odohral dva zápasy. Nagy má bohaté skúsenosti aj zo zámorskej NHL, kde obliekal dresy Phoenixu Coyotes, LA Kings a Dallasu Stars.
 

Vyberte región